Upload jouw foto's

wendyext

Niveau:beginner
Lid sinds: 12-06-2006

271

FOTO'S

 
Reacties: 991
Favorieten: 25
Bekeken: 37993
Stemmen: 42
 
'Fotografie', 'digitale beeldbewerking' en 'webdesign' vormen tezamen mijn creatieve uitlaatklep. Veel passie voor mn hobby en leuke reacties (waarvoor dank!) is waar het in resulteert. Creativiteit geeft meerwaarde aan het leven... 'Creativiteit' is een breed begrip.. Het mooie eraan is dat ... Lees meer
  • Canon EOS 400D
  • Canon EOS 500D
  • Sony Cybershot W380

wendyext

Niveau:beginner
Lid sinds: 12-06-2006

Tutorials (2)

How to shop... the secrets of wendy revealed ;)

Tekst _ Beeld (10)

Een beeld spreekt vaak voor zich. Maar toch zie ik ook de kracht van de combinatie. Tekst kan beeld versterken en andersom.

(Puur) natuur (34)

Gaat het om natuur en landschappen dan zijn zowel de 'pure' als 'synthetische' vorm voor mij waardevol. Misschien vreemd; voor de meesten is het het een of het ander. Ik zie de schoonheid van beiden...

Paars (20)

Paars - een ode aan m'n lievelingskleur

Blurry pics (11)

Spelen met scherptediepte, het liefst op 'het moment van afdrukken' maar ook in de nabewerking, levert interessante beelden op.

Lijnen & Patronen (29)

Eenvoud, lijnen en patronen. De kunst van het herkennen van deze elementen, het inzien van de schoonheid van eenvoud en het registreren ervan. Maar dan wel op zo'n manier dat uniciteit gegarandeerd blijft. Door compositie, scherptediepte, DOF of simpelweg nabewerking.

Zelfportret (22)

Een makkelijkere prooi dan jezelf bestaat niet.Jij weet wat je wilt en wat je kunt. De perfecte combinatie met -in mijn geval- vaak als resultaat: 100x anders Wendy.

Zwart-wit (30)

Een wereld waar ik nog veel in kan en wil ontdekken. Back to basic, het zoeken naar de esthetiek van een omgeving, landschap of wat dan ook en dat zonder kleur: een uitdaging!